Het behandelen met NanoTech Therapy is een bijzondere ervaring
Er worden geen drankjes ingenomen, crémes opgesmeerd of injecties ingespoten

NanoTech Therapy nanorizeert vloeistof tot onder de 20 tot 200 Nm (nanometer) en kan daardoor tot wel 4 cm diep vrij door het te behandelen lichaamsdeel reizen

Het gebeurt pijnloos, snel, schoon en effectief met het beste resultaat

Uw energie weer opladen

Nano Healthcare biedt als eerste ter wereld de oplossing om werkelijk de tijd terug te draaien.

Door het toedienen van Hyaluronzuur (Hyaluroic acid) en Mineraalzout kunt u uw huid, weefsel en onderliggende spieren en pezen weer jonger en gezonder maken.

Met de apparatuur NanoTech Therapy kan er op celniveau worden gewerkt met uiteenlopende werkzame voedings- en bouwstoffen en laat daarmee alle bestaande technieken, crémes en serums ver achter zich.

Kortom, meer en directer effect dan dit bestaat gewoon weg niet.

Behandelingen

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen is het van belang om een intakegesprek in te plannen. Zo kunnen we vaststellen hoe we het beste de behandeling kunnen opstarten en wat er voor nodig is. Hoe nauwkeuriger de plaatsbepaling des te effectiever is de behandeling. Intakegesprek en 1e behandeling vinden meestal gelijktijdig plaats. Een intakegesprek is altijd gratis.

Het verbeteren van uw gezondheid is meestal niet in één behandeling opgelost omdat klachten zich ook met de tijd opbouwen. Vaak zijn er meerdere behandelingen noodzakelijk om het gewenste effect te krijgen. Als u al wat ouder bent is het belangrijk om uw Hyaluronzuurgehalte op peil te brengen en te houden. Doet u dit niet dan kan uw gezondheid weer achteruit gaan en kunnen klachten terugkomen.