Ik ben nieuwsgierig naar wat jullie voor mij kunnen doen

Om te weten te komen wat wij voor u kunnen doen is het goed om een afspraak te maken voor een intake gesprek. Hierin kunt u aangeven wat uw klachten zijn en kunnen we bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Een intake gesprek is altijd gratis. Heeft u eerst een vraag die u beantwoord wilt hebben dan kunt u ons een berichtje sturen
(zie contact formulier) en als u ons telefonisch wilt spreken dan belt u ons op 06-53 84 03 79.

Mijn klachten vind ik niet terug in de lijst op de website

Indien u een klacht heeft die niet op de website genoemd wordt kunt u uw vraag via het contact formulier aan ons stellen. Wij zullen dan navraag doen bij de licentiegever en/of collega's zodat we onze ervaringen met u kunnen delen.

Kan ik ook thuis behandeld worden?

Ja, als het voor u moeilijk of niet mogelijk is om op eigen gelegenheid te komen dan komen we naar u toe.
Er kunnen dan wat extra kosten bijkomen. Dit wordt vooraf duidelijk met u doorgesproken.

Hoe kan ik betalen?

Het handigste is met uw bankpas of creditcard pinnen. U mag ook contant betalen maar dan wel graag gepast.

Stelt u het op prijs als ik een cliënt aanbreng?

  Dat stellen wij heel erg op prijs. Afhankelijk van de behandeling die daaruit volgt zorgen wij dat u een passende beloning ontvangt.

Worden de kosten gedekt door de verzekering?

De kosten worden (nog) niet gedekt door de verzekeringsmaatschappijen. Het is een vrij nieuwe behandelmethode die bij verzekeringsmaatschappijen nog niet bekend is. Er worden wel gesprekken gevoerd maar wanneer de kosten (of een deel) geaccepteerd worden weten wij niet.

Krijg ik korting als ik voor meerdere behandelingen afspreek?

U komt zeker in aanmerking voor een korting als u meerdere behandelingen afneemt. E.e.a. is afhankelijk van het soort behandeling en waar deze behandelingen plaatsvinden.

Is een intake gesprek gratis?

Een intake gesprek is altijd gratis. Ook als we naar u toekomen.

Waarom behandelen met Hyaluronzuur en Mineraal Zout?

Mineraalzout uit de Dode zee bevat 65 genezende mineralen. Door eerst Hyaluronzuur toe te dienen wordt het effect van het toedienen van Mineraalzout versterkt.
Voor meer informatie over Mineraalzout en Hyaluronzuur kijkt u op de "Prijzen" pagina en klikt u op de betreffende capsule. U komt dan op een pagina met meer uitleg.

Wat mag ik verwachten na de 1e behandeling?

Wat u mag verwachten na de 1e behandeling hangt sterk af van uw klachten. Sommige klachten laten zich heel goed behandelen en dat merkt u al na een aantal dagen.
Bij de meeste klachten zult u pas iets merken na 3 å 4 behandelingen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen hangt af van uw klachten. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om tot een optimaal resultaat te komen.

Krijg ik last van bijeffecten?

Voor zover wij weten kan er tijdens de behandeling wel eens een lichte tinteling voelbaar zijn. Soms krijgt u een of twee dagen na de behandeling last van uw spieren omdat u deze na een lange tijd weer gaat gebruiken. (Verzuring)

Is de praktijk toegankelijk met een rolstoel?

Ja, de behandelruimte kunt u prima bereiken met een rolstoel. We helpen u graag om binnen te komen.