Wat kunnen wij voor u doen!

Eigenlijk best wel veel. U maakt hieronder al kennis met een 10-tal veel voorkomende klacht gebieden waar we al mooie resultaten mee hebben kunnen ervaren. Met onze gepatenteerde NanoTech Therapy apparatuur voelt u niets van de behandeling die meestal niet langer duurt dan 2 x 10 minuten.

Zo kunnen we heel lokaal werken op bijvoorbeeld een hand of een voet. Een behandeling aan een arm of been is ook geen probleem en als u over uw hele lichaam behandeld moet worden dan maken we gebruik van een cabine.

Als u met het verbeterproces start begint u meestal met 3 of 4 behandelingen kort achter elkaar. Later kunnen er nog een aantal volgen afhankelijk van de aard van de klachten.

Heeft u een aantal behandelingen gehad en bent u bijvoorbeeld van een ontsteking afgeholpen dan is verder behandelen niet meer nodig.

(Klik op onderstaande foto's voor meer info)

NanoTech Therapy

Artrose

Migraine

COPD

Neuropathie

Psoriasis

Spierscheur

Brandwonden

Ontstekingen

Acne

Fibromyalgie

Rosacea

Atletisch vermogen

Littekenweefsel

Hielspoor

Eczeem en huiduitslag

Huidverjonging

Immuunsysteem

Nek en Rugklachten

Verklaring van Dr. Tastutar

Hyaluronzuur is een watervriendelijke complexe suiker, die bestaat uit kleinere Glucosaminstructuren.
Het wordt meestal aangetroffen in de huid, het bindweefsel, de gewrichten, de placenta en het zenuwstelsel.
Een gemiddeld persoon produceert minstens 15 gram per dag.
Hoofdtaken van hyaluron zijn collageenproductie, waterretentie in de huid, reconstructie van spierweefsel (vooral na een hartinfarct) en ontstekingsisolatie. Zonder hyaluron zijn er geen bindweefsels, nageslacht (baby), synoviale vloeistof of functionele huid. De hyaluron welke te koop is wordt geproduceerd door bio-technologie, meestal door metabole gemanipuleerde bacterien.

Dr. Timurhan Tastutar
Tel: +49 172 419 9809
Klachtgebieden Artrose