Psoriasis

Psoriasis is één van de bekendste chronische huidaandoeningen. Naar schatting heeft meer dan 300.000 mensen van de Nederlandse bevolking deze aandoening. Het woord “psoriasis” (met de klemtoon op de eerste “ i”) is afgeleid van het Griekse woord “psore”, dat “schub” betekent. De aandoening wordt namelijk gekenmerkt door rode vaak samenvloeiende plekken die bedekt zijn met dikke schubachtige schilfers. Hoewel de symptomen dat suggereren is psoriasis niet besmettelijk. Desondanks is de kwaliteit van leven van vele psoriasis patiënten erg verstoord.
Wie krijgen er psoriasis ?
Psoriasis kan bij iedereen optreden die daarvoor een aanleg heeft. De aandoening komt zowel bij mannen als vrouwen voor en ook bij alle rassen.
Op welk leeftijd kan psoriasis beginnen?
Vaak worden de huidafwijkingen voor het eerst zichtbaar omstreeks de puberteit, maar eigenlijk kan psoriasis op elke leeftijd beginnen, vanaf 1 maand tot ver boven de 80 jaar. De eerste piekleeftijd van ontstaan ligt tussen de 15e en 20ste jaar. De tweede piek is tussen de 55e en 60ste jaar. Op basis van de leeftijd van ontstaan wordt er ook wel onderscheid gemaakt gemaakt in twee typen:
Type 1: vroege onset psoriasis. Psoriasis die ontstaat vóór het 40ste jaar. Dit is de meest voorkomende vorm (75% van alle gevallen)
Type 2: late onset psoriasis. Deze mensen krijgen psoriasis pas ná het 40ste jaar.

Behandeling Psoriasis

Combi met Hyaluronzuur en Mineraalzout

Opstartfase: x behandelingen, 1 x per week*

Daarna: x behandelingen, 1 x per 2 weken*

Blijvend: x behandeling per maand*

*Afhankelijk van de klachten kunnen het aantal behandelingen meer of minder zijn.

Inzet van NanoTech Therapy

Behandelen met NanoTech Therapy heeft tot nu toe hele mooie resultaten laten zien.
Binnenkort hopen we hier interviews te kunnen plaatsen van cliënten die ervaring hebben opgedaan met deze gepatenteerde techniek.