Behandel apparatuur

Op de afbeeldingen hiernaast ziet u een NanoTech Therapy apparaat welke gebruikt wordt om het Hyaluronzuur en Mineraalzout uit de Dode zee toe te dienen. Het Hyaluronzuur en Mineraalzout zitten als een vloeistof in aparte capsules. Er wordt altijd eerst begonnen met Hyaluronzuur en indien nodig daarna met Mineraalzout.


Het gepatenteerde NanoTech Therapy apparaat heeft aan het begin van de slang een RVS kamer waar de capsule in wordt opgesloten. Nadat de machine is aangezet wordt er van de vloeistof nanodeeltjes gemaakt welke via de slang op elke plaats van het lichaam naar binnen kunnen bewegen. Dit kan omdat de Nanodeeltjes kleiner zijn dan de dichtheid van de huid. Door het verschil in polariteit zal de huid de Nanodeeltjes aantrekken.


Omdat Hyaluronzuur een lichaams eigen stof is wordt deze als zodanig herkend en kan direct aan het werk om het klachtgebied weer te herstellen. Er is geen ander apparaat of methode die dit kan. Het procede is uniek!

Elke capsule wordt in 10 minuten verwerkt en doet dit pijnloos, schoon, snel en met maximaal resultaat. Bij het toepassen van 2 capsules (Hyaluron + Mineraalzout) duurt de gehele behandeling 2 x 10 minuten.


NanoTech Therapy


BehandelruimteBovenstaande afbeelding is een behandelruimte. Op deze foto is duidelijk te zien dat de kast een experiment is waarmee bekeken wordt wat de beste methode is om het hele lichaam in een keer te behandelen.

Door het gebruik van meerdere NanoTech Therapy apparaten kunnen beide capsules tegelijk gebruikt worden waardoor de behandeltijd 10 minuten duurt.

ReflexReflex instant skin flow & stimulation is ontworpen om door middel van inpulsen/vibraties spieren te masseren waardoor er een betere bloeddoorstroming plaatsvindt.

Zo is het mogelijk om 30 gezichtsspieren te stimulieren in slechts 1 minuut per dag.
De stimulater is gemaakt van hoogwaardig en gecertificeerd chirurgisch siliconen die geen vuil opnemen wat het reinigen heel eenvoudig maakt.


Hoe werkt mechanische vibratie op onze huid en onderliggende weefsels?
Vibratietraining wordt al met veel succes gebruikt voor een verscheidenheid aan medische behandelingen. Met vibraties worden, lichaamsweefsels, b.v. spieren, huid, botten en zenuwen, getraind en versterkt. Bovendien produceert vibratietraining hormonen die het vetweefsel verminderen en het bindweefsel versterken.Elke spier heeft een rekreflex, dit effect wordt gebruikt in de RefleX Vibraties. De vibratie verhoogt de productie van keratine en maakt de huid steviger. Bovendien breiden de bloedvaten uit als gevolg van trillingen, zichtbaar op de roze huid na de “training” en merkbaar als een licht tintelend gevoel.


Hoe kan men verouderingsprocessen verminderen?
Er zijn geen wonderwapens tegen veroudering, hoewel veel producten en therapieën dit beweren. Sommige mensen zijn gezegend met een stevige huid tot op hoge leeftijd, terwijl de huid van anderen vroeger oud wordt. Meestal zijn genetische factoren en omgevingsinvloeden hiervoor verantwoordelijk. Buiten onze genetische aanleg kunnen we echter de snelheid en omvang van rimpels positief beïnvloeden, bij voorkeur door training van de spieren en gezonde voeding. We kunnen dus veel doen om onze huid zo lang mogelijk strak te houden.

Wij hanteren een no-nonsens garantie van 1 jaar waarbij de motor direct omgewisseld wordt mocht er iets niet goed werken. De RefleX is standaard verkrijgbaar in de kleur Zwart.
Op bestelling zijn tevens Rood of Grijs leverbaar. De losse verkoopadviesprijs is € 79,95 inclusief BTW exclusief verzendkosten.

RefleX is een Europees goedgekeurd product van Lippbrator® Made in Germany.